LINKIMAGE POSTERS 


 

LinkImage Posters är en exklusiv kollektion posters med motiv från några av Sveriges mest väletablerade fotografer. Här kan du hitta ikoniska bilder ur vår fotografihistoria, modern modefotografi och ny fotografisk bildkonst. Vår idé är att arbeta med en liten men väl vald samling bilder som inte går att hitta någon annanstans. Vi startar med 16 olika bilder och kommer framöver att addera nya motiv och nya fotografer.

Alla motiv är 50 x 70 cm i yttermått så att du lätt kan köpa en fin ram att sätta in din poster i. Postern är offsettryckt på obestruket vitt 240 grams papper i bästa kvalitet i liten upplaga. Tänk på att hantera din poster varsamt då ett fint papper kan vara känsligare för hantering än de lite billigare papper som vanligen används till postertryck.

Här på linkimageposters.com kommer du att kunna köpa posters direkt med kreditkort, men det går också bra att swischa oss och sen själv plocka upp din poster på Götgatan 32, 1 tr. Hör gärna av dig först på posters@linkimage.com och bekräfta tid för köp. I lokalen har vi ramat alla 16 motiv så att du ska kunna välja din favorit.

Följ oss på Instagram @linkimageposters.com