FAQ

 
 

BETALNING

Om du vill köpa via faktura kan du maila oss på posters@linkimage.com. I mailet skriver du motiv, antal, faktureringsuppgifter, och om dina posters ska hämtas upp eller postas. 

Det går även bra att Swisha till oss på nummer 1233366465. Ange vilken poster du vill köpa vid betalning. Vid Swishbetalning hämtas varan upp på Götgatan 32, 1 tr efter överenskommelse. Vill du handla med swish och hämta upp din vara hos oss på Södermalm vänligen maila eller ring oss först så att vi säkert finns på plats för att hjälpa dig.


LEVERANS

Leveranstiden på våra produkter är vanligtvis 5–7 arbetsdagar, men vi arbetar för en så snabb leverans som möjligt.
I dagsläget går det endast att handla inom Sverige i vår webbshop. Beställningar till utlandet görs via mail på posters@linkimage.com
Det går även bra att plocka upp din order på Götgatan 32 i Stockholm, måndagar mellan 10.00–11.30 eller efter överenskommelse. Hör av dig till oss om du vill komma förbi så bokar vi en tid att hjälpa dig.


RETURER

Kontakta oss på posters@linkimage.com om du handlat på nätet och vill göra en retur. Vid beställning via internet har du 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen under förutsättning att produkten är oanvänd och returneras i oskadat skick. Glöm inte att ange namn, adress och kontonummer på din retur. Portot för returen står du som köpare för.
Ångerrätten börjar gälla när du mottagit varan eller hämtat ut den hos ditt ombud. Vill du som kund åberopa din ångerrätt måste du meddela oss detta inom 14 dagar från det att du mottagit produkten.  Efter att du utövat din ångerrätt ska du utan dröjsmål och senast inom 14 dagar skicka tillbaka produkten till oss på Link Image Posters.

Om du köper direkt från vår lokal på Götgatan 32 gäller inte någon ångerrätt.

Returadress: Link Image AB
Götgatan 32, 118 26 Stockholm


KVALITET

Våra posters är tryckta i Sverige i offset på ett tjockt obestruket papper (240 gram). Papprets tjocklek gör att det är känsligt för veck vid hantering, så var försiktig när du plockar ut din poster ur paketet och hänger upp den på väggen. Vi har inte satt en begränsad upplaga på motiven men vår tanke är att vi trycker små upplagor och hellre satsar på att göra nya motiv istället för tilltryck. Det betyder att våra mest populära motiv kan ta slut om många vill köpa.

 

 

FOTOGRAFER

De fotografer som medverkar med sina motiv på Link Image Posters är alla en del av det bästa som går att hitta inom svensk fotografi. På Link Image Posters köper du inte bara en snygg bild utan får tillgång till en liten del av den svenska fotografihistorien. Varje motiv har en mindre text om fotografen och bilden under fliken POSTERS. Där kan du läsa mer om just din favoritfotograf. 
Upphovsrätten till motiven tillhör respektive fotograf och bilderna får inte spridas eller användas utan upphovsmannens tillåtelse. Våra posters får inte heller användas i kommersiella sammanhang, som till exempel i en stylad interiör för fotografering, där postern blir en del av en miljö som används kommersiellt. Motiven får inte heller kopieras, fotograferas av eller spridas utan tillåtelse.